Γνωρίστε μας

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη - MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coac

H εταιρεία Pharmagel (Δ.Γκελης & ΣΙΑ ΕΕ) είναι Ελληνική εταιρεία, που έχει την έδρα της στην Κόρινθο (80ό χιλ. Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου. [ΤΘ.370], Τ.Κ. 20131

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 από τον Δρ Δημήτριο Ν. Γκέλη M.D., ORL, DDS, PhD, με στόχο την παραγωγή, διακίνηση και εμπορία ιδιόκτητων ιατροτεχνολογικών βοηθημάτων, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών, βιολογικών προϊόντων διατροφής (επιστημονικών εφευρέσεων του ιατρού Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη) .

Η Pharmagel είναι μέλος του Επιμελητηρίου Κορινθίας [Αρ ΓΕΜΗ: 114885337000 [τηλ: 2744023768, 6944280764, email: pharmage@otenet.gr, www.pharmagel.gr

Ο Δρ Δημήτριος Γκέλης είναι Iατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονικός διευθυντής της Pharmagel με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην έρευνα της Ιατρικής διατροφολογίας, των συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών, ιχνοστοιχείων και των βιολογικών προϊόντων.

Στόχος της εταιρείας Pharmagel είναι η δημιουργία και εισαγωγή στην Ελληνική και διεθνή αγορά προϊόντων που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας και του καλώς έχειν.

Τα προϊόντα της Pharmagel είναι ιατροτεχνολογικά βοηθήματα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά, κοινοποιημένα στον Ελληνικό ΕΟΦ.

Η Pharmagel έχοντας υπόψη τις ευαισθησίες των ανθρώπων της εποχής μας φρόντισε και φροντίζει να δημιουργεί και να εισάγει στην Ελληνική και την παγκόσμια αγορά προϊόντα εύκολης χρήσης, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, των οποίων η χρήση δεν συνοδεύεται από παρενέργειες.

Τα προϊόντα της Pharmagel είναι εφευρέσεις και επινοήσεις του ιδρυτού της Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη, ο οποίος εκτός από Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής διετέλεσε επί 20 και πλέον χρόνια συντάκτης, μαζί με τον Ιατρό Παθολόγο Αναστάσιο Σπαντιδέα του συγγράμματος ¨ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ¨.

Αυτή η συγγραφική και ταυτόχρονα ερευνητική δραστηριότητα του Δρ Δ.Ν. Γκέλη συνέβαλε όχι μόνον στo να αποκτήσει λεπτομερείς γνώσεις κλινικής φαρμακολογίας και θεραπευτικής, αλλά και στο να δημιουργήσει μια τεράστια παρακαταθήκη επιστημονικών γνώσεων και πληροφοριών, οι οποίες υπήρξαν και είναι πολύτιμες για τη δημιουργία των προϊόντων της Pharmagel.

Έτσι, τα όσα προϊόντα έχει επινοήσει ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης και κυκλοφορούν μέσω της Pharmagel βοηθούν ασφαλώς στη διατήρηση της υγείας, χωρίς να καταργούν ή να αποτρέπουν τους ασθενείς να εφαρμόζουν με ευλάβεια και προσοχή, όσα τους συνιστούν οι θεράποντες ιατροί τους.

Μεταξύ των ενδιαφερόντων της Pharmagel είναι η κατασκευή και διάδοση της χρήσης βιολογικών προϊόντων και η αποφυγή της χρήσης προϊόντων διατροφής που περιέχουν τοξικά φυτοφάρμακα ή είναι προϊόντα τοξικής γεωργίας.

Φιλοδοξία του ιδρυτή και των συνεργατών της Pharmagel είναι η δημιουργία προϊόντων που θα βοηθούν στην πρόληψη νοσημάτων ή θα συμβάλλουν συμπληρωματικά στη βελτίωση της υγείας μαζί με τα όσα θεραπευτικά ή φαρμακευτικά μέσα εφαρμόζει η κλασσική ιατρική επιστήμη.